Bestelformulier

Wat goed dat jullie meedoen met de landelijke Graskaascampagne 2023! Zoals jullie weten is de aftrap van de campagne op zaterdag 13 mei tijdens de Nationale Graskaasdag in Woerden. De verkoop van graskaas start op maandag 15 mei 2023! De campagne via sociale media start zodra de koeien de wei in gaan en eindigt op zaterdag 27 mei 2023.

We zijn dit jaar laat gestart met de campagne en het uitwerken van de middelen. Er wordt op dit moment ontzettend hard gewerkt om alles op tijd af te hebben. Denk aan het POS-materiaal, video’s, een website en accounts op Facebook, Instagram en TikTok. Zodra de digitale middelen klaar zijn, ontvangen jullie daar bericht van. Tevens ontvangen jullie kant-en-klare sociale media berichten met het verzoek om die door te sturen aan jullie klanten (kaasspeciaalzaken en boerderijwinkels, landwinkels en de ambulante handel).

POS-materiaal en kraskaarten

Via onderstaand bestelformulier kunnen jullie middelen bestellen die in de stijl van de Graskaascampagne 2023 worden gemaakt. Dit jaar worden er posters gemaakt (A1, A2, A3 en A4) en een vlaggenlijn en voor de winkelactie worden er kraskaarten geproduceerd.

De kraskaarten worden geleverd in bundels van 100 stuks en zijn te bestellen per 50 bundels. In elke bundel zitten 10 kraskaarten met een prijs. Dus 90 kraskaarten in een bundel hebben geen prijs en 10 kraskaarten wel. Het idee is dat de winkelier deze prijs zelf bedenkt, betaalt en in de winkel aan de winnaar verstrekt (denk bijvoorbeeld aan een doos eieren).

NB: De ontwerpen hierboven zijn conceptvoorstellen die nog aangepast zullen worden.

Bestellen en leveren middelen

De productietijd is dit jaar erg kort. We ontvangen jullie bestelling daarom graag uiterlijk 14 april.

Campagnebudget sociale media

In overleg met de Kerngroep Graskaas is besloten dat alle deelnemers aan de Graskaascampagne ook een bijdrage leveren aan het budget voor de campagne op sociale media. Zodat we zo veel mogelijk consumenten in heel Nederland kunnen bereiken. We richten ons ook op de jonge doelgroep, via Instagram en TikTok.

Laten we er samen een succes van maken.

Rick Brantenaar, namens de Kerngroep Graskaas

Jan Verheul, Vrhl Content en Creatie

Bestellen

Hiermee geef ik Vrhl Content en Creatie BV handelend in opdracht van de Kerngroep Graskaas opdracht voor het leveren van onderstaande middelen die op vrijdag 5 mei 2023 worden verzonden.Afleveradres (optioneel)

      Benieuwd naar de verkooppunten aan huis? Klik hier