Meng in een kom de crème fraîche, mayonaise, grove mosterd, peterselie met wat uienpoeder, knoflookpoeder, kerriepoeder, paprikapoeder, snufje chilipeper en
Verwijder de onderkant van de asperges en blancheer ze 3 minuten. Snij ondertussen het lente uitje fijn. Vet de bakvorm
Zo maak je overheerlijke graskaastaart! Je kookt de eitjes eerst hard, laat ze schrikken in koud water en pel dan
Om te beginnen was je de spinazie. Dan snij je de komkommer, de bleekselderij én de graskaas in stukjes.
Je smelt eerst de boter in een pan en voegt daarna de bloem toe, die je met een spatel goed
Benieuwd naar de verkooppunten aan huis? Klik hier
Borrelsalade met graskaas
Meng in een kom de crème fraîche, mayonaise, grove mosterd, peterselie met wat uienpoeder, knoflookpoeder, kerriepoeder, paprikapoeder, snufje chilipeper en
Lees meerAspergetaart met graskaas
Verwijder de onderkant van de asperges en blancheer ze 3 minuten. Snij ondertussen het lente uitje fijn. Vet de bakvorm
Lees meerGraskaastaart
Zo maak je overheerlijke graskaastaart! Je kookt de eitjes eerst hard, laat ze schrikken in koud water en pel dan
Lees meerGraskaassalade
Om te beginnen was je de spinazie. Dan snij je de komkommer, de bleekselderij én de graskaas in stukjes.
Lees meerGraskaassoep
Je smelt eerst de boter in een pan en voegt daarna de bloem toe, die je met een spatel goed
Lees meer