Snijd de bosui, puntpaprika en jalapeño in kleine stukjes.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Je smelt eerst de boter in een pan en voegt daarna de bloem toe, die je met een spatel goed
Om te beginnen was je de spinazie. Dan snij je de komkommer, de bleekselderij én de graskaas in stukjes.
Zo maak je overheerlijke graskaastaart! Je kookt de eitjes eerst hard, laat ze schrikken in koud water en pel dan
Verwijder de onderkant van de asperges en blancheer ze 3 minuten. Snij ondertussen het lente uitje fijn. Vet de bakvorm
Meng in een kom de crème fraîche, mayonaise, grove mosterd, peterselie met wat uienpoeder, knoflookpoeder, kerriepoeder, paprikapoeder, snufje chilipeper en
Benieuwd naar de verkooppunten aan huis? Klik hier
Graskaas sandwich met tonijn (tuna melt)
Snijd de bosui, puntpaprika en jalapeño in kleine stukjes.
Lees meerCroissantbollen met graskaas
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Lees meerGraskaassoep
Je smelt eerst de boter in een pan en voegt daarna de bloem toe, die je met een spatel goed
Lees meerGraskaassalade
Om te beginnen was je de spinazie. Dan snij je de komkommer, de bleekselderij én de graskaas in stukjes.
Lees meerGraskaastaart
Zo maak je overheerlijke graskaastaart! Je kookt de eitjes eerst hard, laat ze schrikken in koud water en pel dan
Lees meerAspergetaart met graskaas
Verwijder de onderkant van de asperges en blancheer ze 3 minuten. Snij ondertussen het lente uitje fijn. Vet de bakvorm
Lees meerBorrelsalade met graskaas
Meng in een kom de crème fraîche, mayonaise, grove mosterd, peterselie met wat uienpoeder, knoflookpoeder, kerriepoeder, paprikapoeder, snufje chilipeper en
Lees meer